Ihanapiste

Ihana kauneus- ja hyvinvointikeskus Karviassa

Salongin puolelta löydät parturi-kampaamon, kosmetologin ja kynsiteknikon palvelut. Ihanapisteellä vakituisesti työskentelee L'Oréal Professionel kouluttaja parturi-kampaaja Piia Koskinen ja parturi-kampaaja-kosmetologi Saana Heiniluoma. Kynsistänne pitää huolta Sorina Marin ja Roosa Mustakoski. Meidät kaikki saat kiinni kampaamon numerosta 0442960754 Samoissa tiloissa omalla sisäänkäynnillä (kulku rakennuksen takaa) toimii myös Jäsenkorjaus Kipuna. Kipunan palveluihin kuuluu perinteisen hieronnan lisäksi kalevalainen jäsenkorjaus ja purentalihashieronta. Merja Salon rentouttavista käsittelyistä voi nauttia koko perhe vauvasta vaariin! Ajanvaraukset vain puhelimitse 0402402988. Tervetuloa nauttimaan! Ihanapiste - enemmän kuin odotit ❤️

Staff

Employee picture

Piia Koskinen

Piia on Ihanapisteen energinen perustaja, parturi-kampaaja ja L’Oréal Professionel -kouluttaja. Piia rakastaa luoda kauniita, kantajalleen sopivia kokonaisuuksia, oli kyse sitten hiusten väristä- ja leikkauksesta tai kampauksesta ja meikistä. Kampaajien kouluttaminen tuo piristävää vaihtelua liiketyöhön ja antaa laajemmat kouluttautumismahdollisuudet myös koko tiimille. Piia haluaakin koko ajan olla ajan hermolla ja haistella uudet trendit maailmalta.

Employee picture

Saana Heiniluoma

Saana on salongin upea moniosaaja ja pirteä tehopakkaus! Parturi-kampaajan työt hän aloitti heti valmistuttuaan 2016 ja on opiskellut työn ohessa myös kosmetologiksi valmistuen vuoden 2020 lopulla. Värjäyksissä Saana on todellinen monitaituri, häneltä onnistuu niin värikkäät merenneidot kuin vaaleat jääkuningattaretkin. Päähieronta on Saanan valttikortti, niin hoitohuoneessa kuin pesupaikallakin, saat ajatuksesi aivan uuteen järjestykseen!

Employee picture

Sorina Marin

Sorina on meidän Kankaanpään vahvistus, mutta on kotoisin Romaniasta. Tämä kosmetologi tekee meillä kynnet ja manikyyrit vankalla ammattitaidolla. Siistit ja kauniit kynnet eivät välttämättä edes kaipaa geeliä, Sorina suosittelee kokeilemaan myös pelkkää manikyyriä ja lupaa ettet tule pettymään! Geelilakkauksen hintaan kuuluu manikyyri ja koristeet. Sorina palvelee sinua sujuvasti suomeksi, englanniksi ja romanian kielellä.

Employee picture

Roosa M.

Roosa on ehta karvialainen ja toinen Ihanapisteen kynsiteknikoista. Kynsien pariin kouluttutuminen alkoi reilu vuosi sitten ja lisäkoulutusta löytyy myös maalaustekniikassa. Päivisin koulunkäynninohjaajana toimivan Roosan palveluihin kuuluu rakennekynnet ja geelilakkaukset ja parhaiten penkkiin pääsee iltaisin ja viikonloppuisin. Joustavuus on rauhallisen Roosan toinen nimi, laita rohkeasti viestiä, jos sopivaa aikaa ei löydy! Jos Roosa saa vapaat kädet, hän toteuttaa mieluiten pitkät ja koristeluiltaan näyttävät kynnet!

Gift Cards

Ihana lahjaidea

Appointment

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit aina soittaa meille 044 2960754. Suuret värinkorjaukset, muutokset tummasta vaaleaan ja pidennykset vaativat konsultaation ajan määrittämiseksi, näissä tapauksissa pyydämme sinua myös joko käymään tai soittamaan.

Contact info

Location

 Ihanapiste

 +358442960754

 Kylä-Karviantie 30 b 1 39930 Karvia

 Ihanapiste@gmail.com

Pricing

Hair RemovalPrice from
Brazilian Sugaring: Ladies
Brazilian sugaring for Ladies. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
55.00€
Brasilialainen sokerointi huolto Naiset
Valitse huolto silloin, kun edellisestä sokeroinnista on kulunut max. 6 viikkoa.
45.00€
Pakaroiden sokerointi Naiset
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30.00€
Sugaring: Bikini
Sugaring of bikini line. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
30.00€
Sugaring: Armpits
Sugaring of armpits. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
21.00€
Sugaring: Arms
Sugaring of arms. Sugaring is a gentle and effective hair removal method suitable for all skin types.
25.00€
Jalkojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40.00€
Kasvojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
18.00€
Ylähuulen ja/tai leuan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
13.00€
Selän sokeointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35.00€
Rinnan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35.00€
HairdosPrice from
Wash and Blow-dry
A bit of luxury at a small price!
35.00€
Quick Hairdo
A nice hairdo will perk up your day or add a finishing touch to your party look!
35.00€
Updo
Maybe a Beehive, bun, or a French twist? You choose! Be the Queen of the party and let yourself sparkle!
70.00€
Hääkampaus
Juuri sinun tyyliisi sopiva ja kestävä kampaus, suunnittelu ja harjoituskampaus (noin viikkoa ennen) kuuluu hintaan
140.00€
Morsiuspaketti
Sisältää hääkampauksen ja -meikin harjoituksineen, kaiken mitä tarvit onnistuneeseen häälookiin - ilman stressiä!
240.00€
ColorPrice from
Color & Cut
Haircut and color. Wash and blow-dry included.
100.00€
Vaalennus/raidoituspaketit
Vaalennuspaketit sisältävät sävytyksen ja leikkauksen max 3h
110.00€
Glossing
Sävytys/ kulahtaneen värin piristys
25.00€
Facial TreatmentsPrice from
Ihana kasvohoito
Rauhaa ja hemmottelua rakastavan suosikki. Sisältää: ✨ihoa hellivän alkupuhdistuksen ✨heleyttävän kuorinnan ✨ihosi tarpeille räätälöidyn ihanan naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Hoitoon kuuluu hemmotteleva hieronta pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
70.00€
Klassinen kasvohoito
Ihanapisteen suosituin hoito! Valitse tämä, jos et ole varma mitä sun iho kaipaa. Hoito sisältää: ✨perusteellisen ihon alkupuhdistuksen ✨kirkastavan kuorinnan ✨ihon lämmityksen ja mekaanisen puhdituksen ✨ihollesi räätälöidyn naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Hoitoon kuuluu myös rentouttava hieronta pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Hoidon yhteydessä saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
65.00€
Perus Ihonpuhdistus
Nuorison ja miesten suosikki. Hoito sisältää: ✨Perusteellisen ihon alkupuhdistuksen ✨Puhdistavan kuorinnan ja ihon lämmityksen ✨Mekaanisen puhdistuksen ✨Ihosi tarpeet täyttävän naamion sekä seerumit ja voiteet. ✨Saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta naamion vaikutusajalla. ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
55.00€
Pikakasvohoito
Pieni pysähdys arkeen. Pikakasvohoito toimii kivasti happo/laitehoitosarjoissa. Sisältää: ✨huolellisen ihon alkupuhdituksen✨kirkastavan kuorinnan ✨ihon tarpeille räätälöidyn naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Saat nauttia rentouttavasti päähieronnasta naamion vaikutusajalla ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon
45.00€
Ihana elämyskasvohoito
Täydellinen pysähdys arkeen. Sisältää: ✨ihoa hellivän alkupuhdistuksen ✨heleyttävän tuhkimokuorinnan ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Ihosi parhaaksi räätälöidyn naamion pitkällä vaikutusajalla ✨Hemmottelevan hieronnan käsille ja jaloille ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
120.00€
Parasta ihollesi-kasvohoito
Täydellinen lahjaidea! Sisältää: ✨pikakasvohoidon ihollesi räätälöidyillä tuotteilla ✨Ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon ✨ huikeat kotihoitotuotteet (putsari, kasvovesi ja voide arvo n. 85€)!
115.00€
Parasta ihollesi elämys
Upea elämyshoito hemmottelua rakastavalle. Sisältä: ✨ihoa hellivän alkupuhdistukse ✨heleyttävän tuhkimokuorinnan ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Íhosi parhaaksi räätälöidyn naamion pitkällä vaikutusajalla ✨Hemmottelevan hieronnan käsille ja jaloille ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon. ✨Hoitoon sisältyy myös huikeat kotihoitotuotteet (putsari, kasvovesi ja voide arvo n. 85€).
220.00€
Detox-Kasvohoito
Jokainen iho kaipaa välillä syväpuhdistusta. Hoitoon valitaan tuotteet kuitenkin aina miettien ihon kuntoa ja tarpeita. Hoito sisältää: ✨Huolellisen kaksoispuhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kuorinnan ✨Ihon toimintaa aktivoivan happokuorinnan ✨Ihohuokosia avaavan hierontakäsittelyn ✨Mekaanisen puhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kasvonaamion ✨Päähieronnan ✨Iholle sopivat seerumit ja voiteet ✨Parhaat vinkit ihon koti- ja jatkohoitoon.
70.00€
Hair TreatmentsPrice from
Metal DX metallinpoisto
30.00€
Fusio-Dose
Juuri sinun hiuksillesi räätälöitävä Fusio-Dose tehohoito antaa välittömästi pitkäkestoisen lopputuloksen!
50.00€
Fusio-Scrub
Tehokas kuorinta kuivalle/rasvaiselle hiuspohjalle, jonka jälkeen hiuspohjalle ja hiuksille levitetään kosteuttava naamio, sisältää hieronnan!
35.00€
Fusio-Dose + Fusio-Scrub
Hybridihoito, jossa huomioidaan niin hiuspohjan kuin hiustenkin tarpeet.
65.00€
”All you need” -hoitorituaali
Hoitorituaali alkaa konsultaatiolla, jossa valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tehohoitotuotteet käytettäväksi kampaamossa ja kotihoitotuotteet, joilla ylläpidät hoidon vaikutusta. Fusio-Dose hoitoon kuuluu hieronta ja pesun jälkeen hiusten viimeistely.
100.00€
Helpotusta arkeen
Hemmotteleva hiustenpesu ja föönaus, sisältäen viimeistelyn joko suora/kihara/letti!
30.00€
PedicuresPrice from
Ihana jalkahoito
Terveiden jalkojen paras hemmottelu. Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, kosteuttavan naamion, kynsien siistimisen ja lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään varpaista polviin saakka.
60.00€
BeardPrice from
Beard Trim
Beard trim with an electric razor.
15.00€
Quick Beard Trim
Quick touch up of beard with an electric razor.
15.00€
Lashes and BrowsPrice from
Kulmien värjäys
10.00€
Eyebrow Shape and Tint
Shaping and permanent coloring of eyebrows.
18.00€
Lash Tint
A permanent coloring of lashes.
18.00€
Lash & Brow Tint and Brow Shape
Permanent tinting of lashes and eyebrows plus shaping of brows.
30.00€
Classic Lash Extensions
One individual extension applied to each natural lash.
100.00€
Infill, Classic Lash Extensions
Infill for classical lash extensions, at least one-third left.
40.00€
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä ripsien kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
50.00€
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
60.00€
Kulmien laminointi
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
40.00€
Kulmien laminointi ja värjäys
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
50.00€
Hair CutsPrice from
Women's Cut
Cut or trim of long hair. Wash and blow-dry included.
48.00€
Kampaamoleikkaus 30min
Hiusten siistiminen/ samaan malliin leikkaus, ei sisällä hiustenpesua
40.00€
New Hairstyle
Hair cut into a significantly different model. E.g. from long hair into a bob cut. Wash, blow-dry, and consultation included.
55.00€
Barber Cut
Cut or trim of short hair. Wash and blow-dry included.
28.00€
Buzz Cut
Buzz cut. Same length for the whole head.
20.00€
Bang Trim
Cutting or trimming of existing bangs.
15.00€
Lasten hiustenleikkaus (alle kouluikäiset)
22.00€
Latvojen tasaus
Pitkien hiusten tasAusleikkaus samaan mittaan
25.00€
MakeupPrice from
Bridal Makeup
Stunning makeup for that most important of days!
90.00€
Päivämeikki
Kevyt ja nopea ehostus antaa varmuutta menoon kuin menoon!
35.00€
Juhlameikki
Näyttävämpi meikki tärkeisiin päiviin!
60.00€
Hands and NailsPrice from
Gel Polish: New
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Does not include removal of old gel.
40.00€
Gel Polish: Fill
Gel manicure keeps your nails nice and shiny for up to 3 weeks. Removal of old gel included.
45.00€
Nail Extensions: New
Artificial nail enhancements done on top of natural nails with gel or acrylic.
65.00€
Nail Extensions: Fill
Retouching of nail extensions, gel or acrylic.
55.00€
Oman kynnen vahvistus geelillä
Jos haluat pysyvämmän vaihtoehdon tavallisen geelilakkauksen sijaan, niin valitse tämä!
50.00€
Sorinan manikyyri geelilakkausella uudet
💜Geelilakkaus palvelu sisältä: ✨Koneellinen manikyyri ✨Oman kynnen vahvistus ✨Lakkaus & Koriste
60.00€
Sorinan geelilakkauksen huolto
💜Geelilakkaus huolto sisältää: ✨Vanhan materiaalin poisto ✨Koneellinen manikyyri ✨Omakynsi vahvistus ✨Lakkaus & koriste
70.00€
Sorinan manikyyri
Koneellinen manikyyri, kynsien muotoilu, kynsinauhojen hoito ja kirkas lakka
35.00€
Sorina geelilakkauksen poisto
Geelilakkauksen konellinen poisto & manikyyri
45.00€
Sorina Manikyyri geelilakkauksella nude
70.00€
Lasten manikyyri
Hemmotteleva ja saman aikaa opettava kynsien hoitamista
35.00€
Varpaankynsien geelilakkaus
Varpaankynsien sekä kynsinauhojen siistiminen & geelilakkaus
60.00€
PermsPrice from
Perm & Cut
Perm and haircut. Wash, blow-dry, and consultation included.
100.00€
Päälliosan permanentti
Valitse tämä, jos haluat kiharaa vai pidempään päälliosaan. Erityisen hyvä myös miesten hiuksiin!
85.00€
MassagePrice from
Intialainen pää- ja kasvohieronta
Intialainen pää-kasvohieronta on todellinen rentoutushoito. Hoidossa hierotaan ja painellaan pään, kasvojen ja selän alueen marmapisteitä öljyjä käyttäen. Hoito: ✨Rentouttaa kehoa ja mieltä ✨Alentaa stressihormonia ✨Vapauttaa kehon jännitystiloja ✨Antaa tilaa ajatuksille ✨Vähentää unettomuutta ✨Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, pään, kasvonen, hartioiden ja selän hieronta istualtaan sekä pään, kasvojen ja korvien hieronta makuultaan.
55.00€
Body TreatmentsPrice from
Puoli vartalohoito
Ihana hoito, kun kaipaat pientä rentoutusta. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan selän ja decolteen alueelle, kosteuttavan tai puhdistavan naamion sekä rentouttavan hieronnan,
65.00€
Ihana kokovartalohoito
Ihana kokovartalon hemmottelu hoito arjen keskellä. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, ihon tarpeiden mukaiset seerumit ja naamion, sekä rentouttavan kokovartalo hieronnan.
110.00€
Ihana koko kehon hemmottelupaketti
Koko kehon hemmottelupaketti on täydellinen lahjaidea! Sisältää Ihana kasvohoidon, Ihana jalkahoidon sekä Ihana kokovartalohoidon.
220.00€
Selän ihonpuhdistus
Apu selän epäpuhtauksille. Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, ihon lämmityksen ja mekaanisen puhdistuksen, syväpuhdistavan naamion sekä voiteet.
50.00€
Lymfaboots- hoito jaloille 30min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
25.00€
Lymfaboots-hoito jaloille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
20.00€
Lymfaboots-hoito jaloille 10min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
15.00€
Lymfahoito vatsalle 20min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20.00€
Lymfahoito vatsalle 30min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
25.00€
Lymfahoito käsivarsille 10 min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
15.00€
Lymfahoito käsivarsille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20.00€