Ihanapiste

Ihana kauneus- ja hyvinvointikeskus Karviassa

Salongin puolelta löydät parturi-kampaamon, kosmetologin ja kynsiteknikon palvelut. Ihanapisteellä vakituisesti työskentelee L'Oréal Professionel kouluttaja parturi-kampaaja Piia Koskinen ja parturi-kampaaja-kosmetologi Saana Heiniluoma. Kynsistänne pitää huolta Roosa Mustakoski. Meidät kaikki saat kiinni kampaamon numerosta 0442960754 Samoissa tiloissa omalla sisäänkäynnillä (kulku rakennuksen takaa) toimii myös Jäsenkorjaus Kipuna. Kipunan palveluihin kuuluu perinteisen hieronnan lisäksi kalevalainen jäsenkorjaus ja purentalihashieronta. Merja Salon rentouttavista käsittelyistä voi nauttia koko perhe vauvasta vaariin! Ajanvaraukset vain puhelimitse 0402402988. Tervetuloa nauttimaan! Ihanapiste - enemmän kuin odotit ❤️

Henkilökunta

Employee picture

Piia Koskinen

Piia on Ihanapisteen energinen perustaja, parturi-kampaaja ja L’Oréal Professionel -kouluttaja. Piia rakastaa luoda kauniita, kantajalleen sopivia kokonaisuuksia, oli kyse sitten hiusten väristä- ja leikkauksesta tai kampauksesta ja meikistä. Kampaajien kouluttaminen tuo piristävää vaihtelua liiketyöhön ja antaa laajemmat kouluttautumismahdollisuudet myös koko tiimille. Piia haluaakin koko ajan olla ajan hermolla ja haistella uudet trendit maailmalta.

Employee picture

Saana Heiniluoma

Saana on salongin upea moniosaaja ja pirteä tehopakkaus! Parturi-kampaajan työt hän aloitti heti valmistuttuaan 2016 ja on opiskellut työn ohessa myös kosmetologiksi valmistuen vuoden 2020 lopulla. Värjäyksissä Saana on todellinen monitaituri, häneltä onnistuu niin värikkäät merenneidot kuin vaaleat jääkuningattaretkin. Päähieronta on Saanan valttikortti, niin hoitohuoneessa kuin pesupaikallakin, saat ajatuksesi aivan uuteen järjestykseen!

Employee picture

Roosa M.

Roosa on ehta karvialainen ja toinen Ihanapisteen kynsiteknikoista. Kynsien pariin kouluttutuminen alkoi reilu vuosi sitten ja lisäkoulutusta löytyy myös maalaustekniikassa. Päivisin koulunkäynninohjaajana toimivan Roosan palveluihin kuuluu rakennekynnet ja geelilakkaukset ja parhaiten penkkiin pääsee iltaisin ja viikonloppuisin. Joustavuus on rauhallisen Roosan toinen nimi, laita rohkeasti viestiä, jos sopivaa aikaa ei löydy! Jos Roosa saa vapaat kädet, hän toteuttaa mieluiten pitkät ja koristeluiltaan näyttävät kynnet!

Lahjakortit

Ihana lahjaidea

Ajanvaraus

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit aina soittaa meille 044 2960754. Suuret värinkorjaukset, muutokset tummasta vaaleaan ja pidennykset vaativat konsultaation ajan määrittämiseksi, näissä tapauksissa pyydämme sinua myös joko käymään tai soittamaan.

Yhteystiedot

Sijainti

 Ihanapiste

 +358442960754

 Kylä-Karviantie 30 b 1 39930 Karvia

 Ihanapiste@gmail.com

Hinnasto

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
50,00 €
Kampaamoleikkaus 30min
Hiusten siistiminen/ samaan malliin leikkaus, ei sisällä hiustenpesua
42,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
58,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
28,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
18,00 €
Lasten hiustenleikkaus (alle kouluikäiset)
22,00 €
Latvojen tasaus
Pitkien hiusten tasAusleikkaus samaan mittaan
25,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
100,00 €
Tyviväri
Tyviväri (max 3 cm). Ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä. Sisältää pesun.
90,00 €
Vaalennus/raidoituspaketit
Vaalennuspaketit sisältävät vaalennuksen ja sävytyksen. Kesto max 3h, ylimenevältä osalta veloitetaan värinkorjauksien tuntihinnan mukaan.
115,00 €
Värinkorjaukset tuntihinta
Kaikki vaalennus/raidoitustyöt, jotka menee yli 3h, luokitellaan värinkorjaukseksi, konsultoidaan etukäteen!
77,00 €
Glossing
Glossing kirkastaa värin kuin värin, sopii erityisen hyvin isompien raidoitusprojektien välissä värin ylläpitoon.
25,00 €
Erikoisvärjäyspaketti
Haluatko räikeän pinkit, siniset tai vihreät hiukset? Tai vaikka kaikkia samalla kertaa? Valitse silloin tämä paketti, sisältää tarvittavan vaalennuksen (sisältäen smartbond suojan) ja sen jälkeen toisen värjäyksen haluamallasi sävyllä.
200,00 €
HiushoidotHinta alk.
Metal DX metallinpoisto
30,00 €
Fusio-Dose
Juuri sinun hiuksillesi räätälöitävä Fusio-Dose tehohoito antaa välittömästi pitkäkestoisen lopputuloksen!
50,00 €
Fusio-Scrub
Tehokas kuorinta kuivalle/rasvaiselle hiuspohjalle, jonka jälkeen hiuspohjalle ja hiuksille levitetään kosteuttava naamio, sisältää hieronnan!
35,00 €
Fusio-Dose + Fusio-Scrub
Hybridihoito, jossa huomioidaan niin hiuspohjan kuin hiustenkin tarpeet.
65,00 €
”All you need” -hoitorituaali
Hoitorituaali alkaa konsultaatiolla, jossa valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tehohoitotuotteet käytettäväksi kampaamossa ja kotihoitotuotteet, joilla ylläpidät hoidon vaikutusta. Fusio-Dose hoitoon kuuluu hieronta ja pesun jälkeen hiusten viimeistely.
100,00 €
Helpotusta arkeen
Hemmotteleva hiustenpesu ja föönaus, sisältäen viimeistelyn joko suora/kihara/letti!
30,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys
10,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä ripsien kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
50,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
60,00 €
Kulmien laminointi
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
40,00 €
Kulmien laminointi ja värjäys
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
50,00 €
MeikitHinta alk.
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
90,00 €
Päivämeikki
Kevyt ja nopea ehostus antaa varmuutta menoon kuin menoon!
35,00 €
Juhlameikki
Näyttävämpi meikki tärkeisiin päiviin!
60,00 €
PartaHinta alk.
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
15,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
15,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
35,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
70,00 €
Hääkampaus
Juuri sinun tyyliisi sopiva ja kestävä kampaus, suunnittelu ja harjoituskampaus (noin viikkoa ennen, suunnittelu/kokeilu mutta ei valmis kampaus) kuuluu hintaan.
145,00 €
Morsiuspaketti
Sisältää hääkampauksen ja -meikin harjoituksineen, kaiken mitä tarvit onnistuneeseen häälookiin - ilman stressiä!
250,00 €
Varaa kampaaja juhlaseurueelle
Isommille seurueille mahdollisuus tilata kampaaja juhlapaikalle/kotiin, matkakulut lisätään!
100,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
100,00 €
Päälliosan permanentti
Valitse tämä, jos haluat kiharaa vai pidempään päälliosaan. Erityisen hyvä myös miesten hiuksiin!
85,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Ihana jalkahoito
Terveiden jalkojen paras hemmottelu. Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, kosteuttavan naamion, kynsien siistimisen ja lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään varpaista polviin saakka.
60,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Ihana kasvohoito
Rauhaa ja hemmottelua rakastavan suosikki. Sisältää: ✨ihoa hellivän alkupuhdistuksen ✨heleyttävän kuorinnan ✨ihosi tarpeille räätälöidyn ihanan naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Hoitoon kuuluu hemmotteleva hieronta pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
75,00 €
Klassinen kasvohoito
Ihanapisteen suosituin hoito! Valitse tämä, jos et ole varma mitä sun iho kaipaa. Hoito sisältää: ✨perusteellisen ihon alkupuhdistuksen ✨kirkastavan kuorinnan ✨ihon lämmityksen ja mekaanisen puhdituksen ✨ihollesi räätälöidyn naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Hoitoon kuuluu myös rentouttava hieronta pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Hoidon yhteydessä saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
70,00 €
Perus Ihonpuhdistus
Loistava perushoito nuorten tai miesten iholle. Hoito sisältää: ✨Perusteellisen ihon alkupuhdistuksen ✨Puhdistavan kuorinnan ja ihon lämmityksen ✨Mekaanisen puhdistuksen ✨Ihosi tarpeet täyttävän naamion sekä seerumit ja voiteet. ✨Saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta naamion vaikutusajalla. ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
60,00 €
Pikakasvohoito
Pieni pysähdys arkeen. Pikakasvohoito toimii kivasti happo/laitehoitosarjoissa. Sisältää: ✨huolellisen ihon alkupuhdituksen✨kirkastavan kuorinnan ✨ihon tarpeille räätälöidyn naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Saat nauttia rentouttavasti päähieronnasta naamion vaikutusajalla ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon
45,00 €
Ihana elämyskasvohoito
Täydellinen pysähdys arkeen. Sisältää: ✨ihoa hellivän alkupuhdistuksen ✨heleyttävän tuhkimokuorinnan (kemiallinen kuorinta) ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Ihosi parhaaksi räätälöidyn naamion pitkällä vaikutusajalla ✨Hemmottelevan hieronnan käsille ja jaloille ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
125,00 €
Parasta ihollesi-kasvohoito
Täydellinen lahjaidea! Sisältää: ✨pikakasvohoidon ihollesi räätälöidyillä tuotteilla ✨Ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon ✨ huikeat kotihoitotuotteet (putsari, kasvovesi ja voide arvo n. 85€)!
120,00 €
Parasta ihollesi Elämyskasvohoito
Upea elämyshoito hemmottelua rakastavalle. Sisältä: ✨ihoa hellivän alkupuhdistukse ✨heleyttävän tuhkimokuorinnan ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Íhosi parhaaksi räätälöidyn naamion pitkällä vaikutusajalla ✨Hemmottelevan hieronnan käsille ja jaloille ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon. ✨Hoitoon sisältyy myös huikeat kotihoitotuotteet (putsari, kasvovesi ja voide arvo n. 85€).
230,00 €
Detox-Kasvohoito
Jokainen iho kaipaa välillä syväpuhdistusta. Hoitoon valitaan tuotteet kuitenkin aina miettien ihon kuntoa ja tarpeita. Hoito sisältää: ✨Huolellisen kaksoispuhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kuorinnan ✨Ihon toimintaa aktivoivan happokuorinnan ✨Ihohuokosia avaavan hierontakäsittelyn ✨Mekaanisen puhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kasvonaamion ✨Päähieronnan ✨Iholle sopivat seerumit ja voiteet ✨Parhaat vinkit ihon koti- ja jatkohoitoon.
75,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
55,00 €
Brasilialainen sokerointi huolto Naiset
Valitse huolto silloin, kun edellisestä sokeroinnista on kulunut max. 6 viikkoa.
45,00 €
Pakaroiden sokerointi Naiset
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
21,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Jalkojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kasvojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
18,00 €
Ylähuulen ja/tai leuan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
13,00 €
Selän sokeointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Rinnan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
HierontaHinta alk.
Intialainen pää- ja kasvohieronta
Intialainen pää-kasvohieronta on todellinen rentoutushoito. Hoidossa hierotaan ja painellaan pään, kasvojen ja selän alueen marmapisteitä öljyjä käyttäen. Hoito: ✨Rentouttaa kehoa ja mieltä ✨Alentaa stressihormonia ✨Vapauttaa kehon jännitystiloja ✨Antaa tilaa ajatuksille ✨Vähentää unettomuutta ✨Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, pään, kasvonen, hartioiden ja selän hieronta istualtaan sekä pään, kasvojen ja korvien hieronta makuultaan.
55,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Puoli vartalohoito
Ihana hoito, kun kaipaat pientä rentoutusta. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan selän ja decolteen alueelle, kosteuttavan tai puhdistavan naamion sekä rentouttavan hieronnan,
65,00 €
Ihana kokovartalohoito
Ihana kokovartalon hemmottelu hoito arjen keskellä. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, ihon tarpeiden mukaiset seerumit ja naamion, sekä rentouttavan kokovartalo hieronnan.
110,00 €
Ihana koko kehon hemmottelupaketti
Koko kehon hemmottelupaketti on täydellinen lahjaidea! Sisältää Ihana kasvohoidon, Ihana jalkahoidon sekä Ihana kokovartalohoidon.
220,00 €
Selän ihonpuhdistus
Apu selän epäpuhtauksille. Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, ihon lämmityksen ja mekaanisen puhdistuksen, syväpuhdistavan naamion sekä voiteet.
50,00 €
Lymfaboots- hoito jaloille 30min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
25,00 €
Lymfaboots-hoito jaloille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
Lymfaboots-hoito jaloille 10min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
15,00 €
Lymfahoito vatsalle 20min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
Lymfahoito vatsalle 30min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
25,00 €
Lymfahoito käsivarsille 10 min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
15,00 €
Lymfahoito käsivarsille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Geelilakkaus: Uudet
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai huoltoa.
40,00 €
Geelilakkaus: Huolto
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston.
45,00 €
Rakennekynnet: Uudet
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä.
65,00 €
Rakennekynnet: Huolto
Rakennekynsien huolto, geeli- tai akryylikynsille.
55,00 €
Oman kynnen vahvistus geelillä
Jos haluat pysyvämmän vaihtoehdon tavallisen geelilakkauksen sijaan, niin valitse tämä!
50,00 €
Lasten manikyyri
Hemmotteleva ja saman aikaa opettava kynsien hoitamista
35,00 €
OstosaikaHinta alk.
Ostosaika ihonhoitotuotteille
Meille saa poiketa aina ostoksille!💜 Mutta voit myös varata henkilökohtaisen shoppailuajan ihonhoitotuotteille, jotta voimme rauhassa ✨suunnitella juuri sun iholle sopivan hoitorituaalin✨ 💜Varaa etenkin silloin, jos tulet ensimmäistä kertaa ostamaan ihonhoitotuotteesi meiltä.💜
0,00 €