Ihanapiste

Ihana kauneus- ja hyvinvointikeskus Karviassa

Ihanapiste on rennon tyylikäs kauneus- j hyvinvointikeskus Karvian ytimessä. Salongin puolelta löydät parturi-kampaamon, kosmetologin ja kynsiteknikon palvelut. Ihanapisteellä kampaamossa työskentelee Piia Koskinen, Saana Heiniluoma ja Anne Haavanlammi. Saanalla on lisäksi oma hoitohuone, jossa intialainen päähieronta ja monipuoliset kosmetologipalvelut toteutetaan. Kynsistänne pitää huolta Roosa Mustakoski. Meidät kaikki saat kiinni kampaamon numerosta 0442960754 Samoissa tiloissa omalla sisäänkäynnillä (kulku rakennuksen takaa) toimii myös Jäsenkorjaus Kipuna. Kipunan palveluihin kuuluu perinteisen hieronnan lisäksi kalevalainen jäsenkorjaus ja purentalihashieronta. Merja Salon rentouttavista käsittelyistä voi nauttia koko perhe vauvasta vaariin! Ajanvaraukset vain puhelimitse 0402402988. Tervetuloa nauttimaan! Ihanapiste - enemmän kuin odotit ❤️

Henkilökunta

Employee picture

Piia Koskinen

Piia on Ihanapisteen energinen perustaja, parturi-kampaaja ja L’Oréal Professionel -kouluttaja. Piia rakastaa luoda kauniita, kantajalleen sopivia kokonaisuuksia, oli kyse sitten hiusten väristä- ja leikkauksesta tai kampauksesta ja meikistä. Kampaajien kouluttaminen tuo piristävää vaihtelua liiketyöhön ja antaa laajemmat kouluttautumismahdollisuudet myös koko tiimille. Piia haluaakin koko ajan olla ajan hermolla ja haistella uudet trendit maailmalta.

Employee picture

Saana Heiniluoma

Saana on salongin upea moniosaaja ja pirteä tehopakkaus! Parturi-kampaajan työt hän aloitti heti valmistuttuaan 2016 ja on opiskellut työn ohessa myös kosmetologiksi valmistuen vuoden 2020 lopulla. Värjäyksissä Saana on todellinen monitaituri, häneltä onnistuu niin värikkäät merenneidot kuin vaaleat jääkuningattaretkin. Päähieronta on Saanan valttikortti, niin hoitohuoneessa kuin pesupaikallakin, saat ajatuksesi aivan uuteen järjestykseen!

Employee picture

Roosa Mustakoski

Roosa on Ihanapisteen kynsiteknikko, joka on aloittanut kynsien parissa työskentelyn vuonna 2020 ja Ihanapisteellä 2021 vuodesta. Palveluihin kuuluu rakennekynnet ja geelilakkaukset Fantasynails -tuotteilla. Päivisin koulunkäynninohjaajana toimivan Roosan penkkiin pääsee yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Joustavuus on rauhallisen Roosan toinen nimi, laita rohkeasti viestiä, jos sopivaa aikaa ei löydy! Jos Roosa saa vapaat kädet, hän toteuttaa mieluiten pitkät ja koristeluiltaan näyttävät kynnet!

Employee picture

Anne Haavanlammi

Esittelyteksti tulossa pian!

Lahjakortit

Ihana lahjaidea

Ajanvaraus

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit aina soittaa meille 044 2960754. Suuret värinkorjaukset, muutokset tummasta vaaleaan ja pidennykset vaativat konsultaatioajan suunnitteluun. Näissä tapauksissa pyydämme sinua myös joko käymään tai soittamaan.

Yhteystiedot

Sijainti

 Ihanapiste

 +358442960754

 Kylä-Karviantie 30 b 1 39930 Karvia

 Ihanapiste@gmail.com

Hinnasto

HiustenleikkauksetHinta alk.
Parturointi
Miesten hiustenleikkaus, parranmuotoilu valittavissa lisäpalveluna.
30,00 €
Kampaamoleikkaus 30min
Hiusten siistiminen/ samaan malliin leikkaus. Ei sisällä hiustenpesua, mutta voit valita sen halutessasi lisäpalveluista ❤️
47,00 €
Kampaamoleikkaus 45min
Jos kaipaat jotain pientä uutta, mutta totaaliselle tyylin muutokselle ei ole tarvetta, tämä on sun valinta! Muistathan valita haluamasi hiustenhoidot lisäpalveluista ❤️
60,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
67,00 €
Lasten hiustenleikkaus (alle kouluikäiset)
Vaikka hiuksia ei olisi vielä paljoa ja itse leikkaaminen ei kestäisi kauaa, vartaan pienten hiusten leikkaamiseen ekstra-aikaa kaikkeen muuhun säätämiseen. Valitsethan tämän, kun lapsesi on alle 6-vuotias.
22,00 €
Latvojen tasaus
Pitkien hiusten tasausleikkaus samaan mittaan. Ei sisällä pesua, mutta voit valita sen ja muut kaipaamasi hoidot lisäpalveluista ❤️
25,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
18,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Tyviväri
Tyviväri (max 2cm), ei koske vaalennuksia tai erikoisvärjäyksiä. Hiustenleikkauksen pystyt valitsemaan lisäpalveluista!
100,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
86,00 €
Vaalennus/raidoituspaketit
Varaamme vaalennuskäsittelyihin reilusti aikaa, jotta voimme toteuttaa haaveidesi blondin, sopivilla aineilla ja tekniikoilla, tai ainakin mennä sitä kohti. Joskus haluttuun lopputulokseen päästään vasta useamman käyntikerran jälkeen. Vaalennuspaketit sisältävät vaalennuksen ja sävytyksen. Hinnat ovat alkaen hintoja, lopullisen hinnan määrittävät palveluun käytetyt tuotteet ja aika.
130,00 €
Erikoisvärjäyspaketti
Haluatko räikeän pinkit, siniset tai vihreät hiukset? Tai vaikka kaikkia samalla kertaa? Valitse silloin tämä paketti, sisältää tarvittavan vaalennuksen (sisältäen smartbond suojan) ja sen jälkeen toisen värjäyksen haluamallasi sävyllä.
180,00 €
Glossing
Glossing kirkastaa värin kuin värin, sopii erityisen hyvin isompien raidoitusprojektien välissä värin ylläpitoon.
20,00 €
Värinkorjaukset tuntihinta
Kaikki vaalennus/raidoitustyöt, jotka menee yli 3h, luokitellaan värinkorjaukseksi, konsultoidaan etukäteen!
77,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
75,00 €
Päälliosan permanentti
Valitse tämä, jos haluat kiharaa vai pidempään päälliosaan. Erityisen hyvä myös miesten hiuksiin!
85,00 €
KampauksetHinta alk.
Hiusten pesu ja föönaus
Arjen luksusta pikkurahalla!
35,00 €
Pikakampaus
Pikakampaus piristä päivääsi tai viimeistelee lookkisi ennen illan rientoja!
35,00 €
Juhlakampaus
Tyylikäs juhlakampaus piristää juhlaasi ja saa sinut erottumaan joukosta tärkeinä hetkinä!
75,00 €
Hääkampaus
Juuri sinun tyyliisi sopiva ja kestävä kampaus, suunnittelu ja harjoituskampaus (noin viikkoa ennen, suunnittelu/kokeilu mutta ei valmis kampaus) kuuluu hintaan.
145,00 €
Morsiuspaketti
Sisältää hääkampauksen ja -meikin harjoituksineen, kaiken mitä tarvit onnistuneeseen häälookiin - ilman stressiä!
250,00 €
Varaa kampaaja juhlaseurueelle
Isommille seurueille mahdollisuus tilata kampaaja juhlapaikalle/kotiin, matkakulut lisätään!
100,00 €
Lettikampaus kuiduilla
Kaipaatko viikonlopuksi kestävää festarikampausta? Tämä on silloin sun valinta, hinta sisältää yhden puntin kuituhiusta, lisähiukset 18€/puntti
45,00 €
Lettikampaus
Letitykset 30€/30min, 60€/60min jne. Varaathan siis kaksi peräkkäistä aikaa jos haluat jotain muuta perustetit 🤩
30,00 €
HiushoidotHinta alk.
Metal DX metallinpoisto
40,00 €
Fusio-Dose
Juuri sinun hiuksillesi räätälöitävä Fusio-Dose tehohoito antaa välittömästi pitkäkestoisen lopputuloksen!
50,00 €
Fusio-Scrub
Tehokas kuorinta kuivalle/rasvaiselle hiuspohjalle, jonka jälkeen hiuspohjalle ja hiuksille levitetään kosteuttava naamio, sisältää hieronnan!
35,00 €
Fusio-Dose + Fusio-Scrub
Hybridihoito, jossa huomioidaan niin hiuspohjan kuin hiustenkin tarpeet.
65,00 €
”All you need” -hoitorituaali
Hoitorituaali alkaa konsultaatiolla, jossa valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopivat tehohoitotuotteet käytettäväksi kampaamossa ja kotihoitotuotteet, joilla ylläpidät hoidon vaikutusta. Fusio-Dose hoitoon kuuluu hieronta ja pesun jälkeen hiusten viimeistely.
100,00 €
Helpotusta arkeen
Hemmotteleva hiustenpesu ja föönaus, sisältäen viimeistelyn joko suora/kihara/letti!
30,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Anna kosmetologisi päättää
Etkö tiedä, mikä kasvohoito sopisi sinulle? Varaa tämä 90min aika, ja keskustele kosmetologisi kanssa, mikä hoito sopisi ihollesi parhaiten.
0,00 €
Kasvojen syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään kasvoille käsin ja imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kasvojen alueen lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Aktivoi kudoksen solutoimintaa ✨Hidastaa ikääntymisprosessia ✨Tehostaa aineiden imeytymistä ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia Kasvojen alueen hoitoon kuuluu myös decolteen ja pään hieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
60,00 €
Fresh Up - pikakasvohoito
Ihanan tehokas kasvohoito, kun iho tai sinä kaipaat vain vähän jotain 💜 Pikakasvohoito toimii kivasti myös happo/laitehoitosarjoissa. Sisältää: ✨huolellisen ihon alkupuhdituksen ✨kirkastavan kuorinnan ✨ihon tarpeille räätälöidyn naamion sekä seerumit ja voiteet ✨Saat nauttia rentouttavasti päähieronnasta naamion vaikutusajalla ✨Saat myös parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon
50,00 €
Soft kasvohoito
Rauhoittava, herkänihon kasvohoito Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin herkälle ja reaktiiviselle iholle, sekä hajuste herkille. Sisältää: ✨ihoa hellivän alkupuhdistuksen ✨herkän ihon kuorinnan ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, decolteen (ja kasvojen) alueelle ✨Ihoasi rauhoittavan ja hellivän naamion ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
70,00 €
Anti-Age kasvohoito
Ihoa uudistava ja kiinteyttävä kasvohoito Sopii ikääntyneelle sekä veltostuneelle iholle. Hoitoon kuuluu happokuorinta ja imukupeilla tehtävä syväkudoshieronta! Sisältää: ✨Huolellisen kaksoispuhdituksen ✨Heleyttävän happokuorinnan tai ultraääni-kuorinnan ✨Ihon toimintoja aktivoivan naamion ✨Napakoittavan syväkudoshieronnan imukupeilla hieroen ✨Rentouttavan päähieronnan ✨Ihosi lempi seerumit ja voiteet ✨Parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon
90,00 €
Glow-kasvohoito
Kosteuttava kasvohoito Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin kuivalle ja täyteläisyyttä kaipaavalle iholle. Sisältä: ✨ihoa hellivän kaksoispuhdistuksen ✨heleyttävän entsymaattisen kuorinnan ✨ihanan rentouttavan hieronnan pään, kasvojen ja decolteen alueelle ✨Íhosi parhaaksi räätälöidyn naamion ✨Ihosi suosikki seerumit ja voiteet ✨parhaat vinkit ja suositukset ihon kotihoitoon.
70,00 €
Detox-Kasvohoito
Syväpuhdistava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille mutta erityisesti epäpuhtauksiin taipuvalle iholle. Hoito sisältää: ✨Huolellisen kaksoispuhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kuorinnan ✨Ihon toimintaa aktivoivan happokuorinnan ✨Ihohuokosia avaavan hierontakäsittelyn ✨Mekaanisen puhdistuksen ✨Syväpuhdistavan kasvonaamion ✨Päähieronnan ✨Iholle sopivat seerumit ja voiteet ✨Parhaat vinkit ihon koti- ja jatkohoitoon.
80,00 €
Ihana-kasvohoito
Hemmotteleva kasvoihoito🤍💜 Hoito sisältää: ✨Huolellisen kaksoispuhdistuksen ✨Heleyttävän kuorinnan ✨Ihollesi parhaiten sopivan kasvonaamion ✨Pitkän hieronnan pään, decolteen ja kasvojen alueelle ✨Iholle sopivat seerumit ja voiteet ✨Parhaat vinkit ihon koti- ja jatkohoitoon.
65,00 €
MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Kevyt ja nopea ehostus antaa varmuutta menoon kuin menoon!
35,00 €
Juhlameikki
Näyttävämpi meikki tärkeisiin päiviin!
60,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
90,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Kulmien värjäys
20,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
25,00 €
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
25,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
40,00 €
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä ripsien kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
55,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-10 viikkoa. Palveluun kuuluu aina päähieronta.
65,00 €
Kulmien laminointi
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
45,00 €
Kulmien laminointi ja värjäys
Laminoinnin avulla kulmista saa helpommin hallittavat. Laminointi kestää kulmissa kasvutahdista ja -vaiheesta riippuen 4-6 viikkoa. Palveluun kuuluu kulmien muotoilu pinseteillä sekä päähieronta.
55,00 €
Klassiset ripsienpidennykset
Jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.
50,00 €
Klassisten ripsienpidennysten huolto
Poistetaan ylipitkät pidennykset ja täytetään.
45,00 €
Hybridi ripsienpidennykset
Lisätään omiin ripsiin yksittäisiä kuituja ja viuhkoja.
55,00 €
Volyymi ripsienpidennykset
Lisätään omaan jokaiseen omaan ripseen viuhka jossa on monta ripsikuitua.
60,00 €
Volyymi ripsienpidennysten huolto
Poistetaan ylipitkät pidennykset ja täytetään.
45,00 €
Ripsienpidennysten poisto
Poistetaan kaikki pidennykset poistoaineella.
25,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Geelilakkaus: Uudet
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Ei sisällä vanhan geelilakan poistoa tai huoltoa.
40,00 €
Geelilakkaus: Huolto
Upea, jopa 3 viikkoa kestävä lakka. Sisältää vanhan geelilakkauksen poiston.
45,00 €
Rakennekynnet: Uudet
Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryylillä.
65,00 €
Rakennekynnet: Huolto
Rakennekynsien huolto, geeli- tai akryylikynsille.
55,00 €
Oman kynnen vahvistus geelillä
Jos haluat pysyvämmän vaihtoehdon tavallisen geelilakkauksen sijaan, niin valitse tämä!
50,00 €
Lasten manikyyri
Hemmotteleva ja saman aikaa opettava kynsien hoitamista
35,00 €
PartaHinta alk.
Parran muotoilu
Parran muotoilu koneella
20,00 €
Parran siistiminen/koneajo
Nopea parran huolto koneella.
15,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi naisille. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
55,00 €
Brasilialainen sokerointi huolto Naiset
Valitse huolto silloin, kun edellisestä sokeroinnista on kulunut max. 6 viikkoa.
45,00 €
Pakaroiden sokerointi Naiset
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
21,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Jalkojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Kasvojen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
18,00 €
Ylähuulen ja/tai leuan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
13,00 €
Selän sokeointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Rinnan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
VartalohoidotHinta alk.
Puoli vartalohoito
Ihana hoito, kun kaipaat pientä rentoutusta. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan selän ja decolteen alueelle, kosteuttavan tai puhdistavan naamion sekä rentouttavan hieronnan käsin ja imukupeilla hieroen.
75,00 €
Ihana kokovartalohoito
Ihana kokovartalon hemmottelu hoito arjen keskellä. Sisältää pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, ihon tarpeiden mukaiset seerumit ja naamion, sekä rentouttavan kokovartalo hieronnan käsin ja imukupeilla hieroen.
140,00 €
Selän ihonpuhdistus
Apu selän epäpuhtauksille. Sisältää alkupuhdistuksen, tehokkaan kuorinnan, ihon lämmityksen ja mekaanisen puhdistuksen, syväpuhdistavan naamion sekä voiteet.
60,00 €
Lymfaboots-hoito jaloille 10min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
15,00 €
Lymfaboots-hoito jaloille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
Lymfaboots- hoito jaloille 30min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Väsyneisiin jalkoihin ✨Rentoutumiseen
25,00 €
Lymfahoito vatsalle 10min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
15,00 €
Lymfahoito vatsalle 20min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
Lymfahoito vatsalle 30min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
25,00 €
Lymfahoito käsivarsille 10 min
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
15,00 €
Lymfahoito käsivarsille 20min.
Kehon nestekiertoa tehostava kompressiohoito. Erinomainen: ✨Palautumiseen ✨ Turvotukseen ✨Aineenvaihduntaan ✨Selluliittiin ✨Rentoutumiseen
20,00 €
HierontaHinta alk.
Intialainen pää- ja kasvohieronta
Intialainen pää-kasvohieronta on todellinen rentoutushoito. Hoidossa hierotaan ja painellaan pään, kasvojen ja selän alueen marmapisteitä öljyjä käyttäen. Hoito: ✨Rentouttaa kehoa ja mieltä ✨Alentaa stressihormonia ✨Vapauttaa kehon jännitystiloja ✨Antaa tilaa ajatuksille ✨Vähentää unettomuutta ✨Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa Hoitoon sisältyy lämmittävä jalkakylpy, pään, kasvojen, hartioiden ja selän hieronta istualtaan sekä pään, kasvojen ja korvien hieronta makuultaan.
60,00 €
Kasvojen syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään kasvoille käsin ja imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kasvojen alueen lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Aktivoi kudoksen solutoimintaa ✨Hidastaa ikääntymisprosessia ✨Tehostaa aineiden imeytymistä ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia Kasvojen alueen hoitoon kuuluu myös decolteen ja pään hieronta. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
60,00 €
Vartalon syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kehon lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Häivyttää raskausarpia ✨Kiinteyttää ihoa ✨Vähentää selluliittia ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia 30min hoidossa käydää läpi kehon yhtä ongelmakohtaa kuten hartioita, vatsan aluetta tai selluliitti kohtia. Selluliitin ja vatsan alueen hoidon tehostamiseen sopii erityisen hyvin lymfahoito, jonka voi valita lisäpalveluista. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
40,00 €
Vartalon syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kehon lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Häivyttää raskausarpia ✨Kiinteyttää ihoa ✨Vähentää selluliittia ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia 45min hoidossa käydää läpi kehon kahta ongelmakohtaa kuten hartioita, vatsan aluetta tai selluliitti kohtia. Selluliitin ja vatsan alueen hoidon tehostamiseen sopii erityisen hyvin lymfahoito, jonka voi valita lisäpalveluista. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
55,00 €
Vartalon syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kehon lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Häivyttää raskausarpia ✨Kiinteyttää ihoa ✨Vähentää selluliittia ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia 60min hoidossa käydää läpi koko keho. Hoidon tehostamiseen sopii erityisen hyvin lymfahoito, jonka voi valita lisäpalveluista. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
70,00 €
Vartalon syväkudoshieronta
Syväkudoshieronta tehdään imukupeilla. Hoidon hyötyjä: ✨Tehostaa kehon lymfakiertoa ✨Vapauttaa lihaksista toksiineja ✨Häivyttää raskausarpia ✨Kiinteyttää ihoa ✨Vähentää selluliittia ✨Lievittää lihasjänteyttä ja hoitaa kipukohtia 90min hoidossa käydää läpi koko keho ja keskitytään ongelmakohtiin kuten hartioihin, vatsan alueelle tai selluliitti kohtiin. Hoidon tehostamiseen sopii erityisen hyvin lymfahoito, jonka voi valita lisäpalveluista. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä (tarpeen mukaan myös hajusteettomia öljyjä).
90,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Ihana jalkahoito
Terveiden jalkojen paras hemmottelu. Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, pintaverenkiertoa edistävän kuorinnan, kosteuttavan naamion, kynsien siistimisen ja lakkauksen sekä rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään varpaista polviin saakka.
60,00 €
OstosaikaHinta alk.
Ostosaika ihonhoitotuotteille
Meille saa poiketa aina ostoksille!💜 Mutta voit myös varata henkilökohtaisen shoppailuajan ihonhoitotuotteille, jotta voimme rauhassa ✨suunnitella juuri sun iholle sopivan hoitorituaalin✨ 💜Varaa etenkin silloin, jos tulet ensimmäistä kertaa ostamaan ihonhoitotuotteesi meiltä.💜
0,00 €